Monday, June 27, 2011

'manis tak panda ini???'

hai.. "  MANIS TAK PANDA INI??" hehe.. 


hehe maniss kann.. bhaha.. 
sorry laa anda2 semua.. minggu ni cik panda tak dapat nak menaip entry hari2 sbb banyak sangat kerja nak kena buat.. sebok aje memanjang.. hhe. petang ni pun cik panda kena pegi kelas tapi nk berblogging dulu.. hehe..  dah rindu sangat nak mengupdate belog tercenta ini.. haha.. skema pulak ayat.. 
ok.. cik panda nak share dengan anda2 sumer 1 pic yang anda sendiri boleh describe.. hehe..

tgk lilin dia.. bapak gedabak besar!!


SUKA FOLLOW.. TAK SUKA TAK PAYAH FOLLOW

2 comments:

wanda said...

manisnya kek ini..~

shaemo said...

besarnya lilin itu..