Saturday, May 14, 2011

khas buat kamu!!

" ye sayang.. jangan risau.. entry ini hanya untuk kamu.."
"iye... betol... saye x tipu..."

untuk siapa?? haha.. entry ini khas buat.. 
Cik Wan Nursyahirah atau lebih dikenali sebagai :miss wanda: a.k.a EMPANGAN..
haha.. kan dah kena..
hurm.. kenapa empangan??? kerana... dia nih suka minom air.. 
so kalau cik panda or cik bella ade bwk air pegi sekolah,,
kompom laa empangan nih minum seLapan teguk.
ciss!!! tau2 dh abis air sebotol.. haha..
e e e geram betol!! rase cm nk perah2 je mulut dia..
naseb baek la mulut dia x mcm Ne-Yo.. hahaha

fuhhh dah puas hati cik panda mengomel tentang gadis ini..
haha seronok sangat!! wakakakakakakakaks!!

p/s: hehe.. miss wanda... sila jangan terlalu marah meyh.. kan saya sudah berjanji saya akan masukkan nama 
       kamu di dalam entry saya... muahh!! saya sayang kamu!!! 

SUKA FOLLOW.. TAK SUKA TAK PAYAH FOLLOW

2 comments:

wanda said...

just be cool yahh..and for sure,aku ta pernah la kasi hbes kau punya air!!caitt..
klu zaidi ye..hahaa

shaemo said...

haha.. saje nk propa.. ngee~