Saturday, April 23, 2011

gErAm GiLa!!!!

-ini kerusi banquet-
sila tahu



Today ada motivasi kt skola.. so aku pon dengan pantas dan efficient nya bersiap dan pergi ke sekolah.. cekgu ckp start pkol 8. aku smpai pkol 7.30.. n motivasi start pkol 8.30 cmtu r.. byase r jnji melayu.. yg tu x geram lg.. haha.. 

nk cite pasal geram.. mse aku masok bilik gerakan mate aku tros je nmpk kerusi merah yg empuk tu.. so aku n kwn2 aku bertandang lah disitu.. kerusi empuk, duduk bwh speaker, dekat dgn aircond.. ape lg nak.. mcm2 video cekgu tayangkan before cek penceramah dtg.. kitorg pon lyn je la.. sedang enak melayan lagu.. tiba2 datang seorang cekgu.. dan dia suruh kitorg DUDUK KT BELAKANG SEKALI sebab ADE BEBERAPA ORANG BUDAK LELAKI YG KITORANG KENALI nak DUDUK KT TEMPAT KITORG!! pas2 dengan segala hormatnye dyorg masuk.dan dengan selambe badak nye dyorg duduk kt tmpt kitorg!! ape korang rase??? boleh ke korang senyum je??? hati korang gembira ke?? korang tak malu ke tibe2 kene pegi duduk kt belakang??? 

nak tau ape aku rase?? aku rase mcm nk bunuh je dyorang.. rase marah sangat!! rase malu sangat!! dan yg paling penting hati aku rase cm nk meletup je.. aku ngn kwn2 aku mmg dah plan nk blah balek je.. tp fkir jgak.. nty ape cekgu ckp.. so kitorg pon go on je la dgn motivasi tuh walaupon x sepenuhnye fikiran aku kt motivasi tuh.. isk3..

SUKA FOLLOW.. TAK SUKA TAK PAYAH FOLLOW

2 comments:

wanda said...

it's such a damn stupid thing ok!!

shaemo said...

haha i agree dat!!